vineri, 11 februarie 2011

Amintiri din Scoala Generala (117)

Dupa cum spune titlul aici o sa enumer cateva amintiri pe care le-am avut cu dragii mei colegi, de care acu imi este foarte dor, in clasele I-VIII, din scoala generala 117.
In acest videoclip sunt eu cu mai multi colegi in curtea scolii, uitandu-ne la un coleg pe nume Ionut care facea numai nazbatii.


Si acu sa incepem povestea....
Cand ma gandesc la scoala generala, tot timpul raman cu un gol in stomac, deoarece ma gandesc la colegii pe care i-am avut si zilele pretioase petrecute cu acestia.N-am sa o uit pe doamne invatatoare Florentina care ne-a educat 4 ani de zile, petrecand alaturi de ea clipe de neuitat.Odata imi aduc aminte ca ne-am impartit in grupe de cate 3-4 persoane si am facut torturi care au iesit mai bune decat la cofetarie.Deasemenea doamna fosta dirginta Sofica Garlea care ne-a fost diriginta 4 ani si s-a zbatut pentru noi ca sa luam note cat mai mari.Tin minte ca tot timpul cand faceam o prostie ne ameninta cu scaderea notei la purtare.Doamna Flori de la bufet.......clasa noastra in fiecare pauza mergea si lua cate un corn sau o supa de la dansa si cu care ne distram cel mai bine.Bodyguardul Matache si cu Traian....tot timpul dadeam salut cu ei si ne faceau pe plac.Deasemenea cand eram de serviciu pe scoala, in timpul orelor ne dadeau o minge cu care sa jucam fotbal si sa nu ne plictisim.Profesorul de matematica, Dumitrascu Nicolae, n-am vazut asa profesor de matematica si nu am sa mai vad in viata mea asa ceva....cel mai super de treaba profesor existent.Doamna de fizica, unde daca luam peste 6 era eveniment, tin minte totusi ca am luat un 10 la dansa pentru un proiect care l-am facut.Doamna de tehnologie, ea, daca eram cuminti ne dadea drumu mai devreme si en facea cei mai fericiti.Doamna de limba si literatura romana Ana Delescu....tot timpul isi dadea seama daca luam o compunere de pe net sau o faceam eu.Domnul de istorie...tin minte ca ma ajutat in clasa a 7-a cu un 10...Doamna de civica, tot timpul ne ameninta in fel si chip ca daca mai vorbim nu o sa ne fie bine deloc.Doamna de desen, ea era cea care ne facea netoti si in toate felurile cand vorbeam la ora.Doamna de Franceza, Petcu Florenta......mi-asi dori sa o am din nou ca profesoara de franceza, deoarece acu am una de te doare capul.Domnul profesor de Latina....eu nu invatam niciodata la el, dar avea foarte mare incredere in mine si tot timpul imi dadea note mari, un om de mare caracter.Doamna de engleza, Hubca Violeta.....nu pot enumera cate am facut cu dansa.Odata de Halloween am jucat niste jocuri foarte amuzante.Doamna de muzica, care in fiecare saptamana ne dadea test, iar noi copiam cu caietul pa banca si nu aveam treaba...
+ multe alte faze superbe alaturi de ceilalti profesori sau de colegi...
Acum sa povestim despre colegi......
Agapie Madalina - ce pot sa zic...invata foarte bine, este inalta si se puarta foarte frumos cu noi.
Andrei Cristina - cu ea inca sunt in liceu si este o fata foarte de treaba
Armangic Robert - Pe el nu am sa-l uit vrreodata, il stiu de la gradinita si acu, la liceu sunt in clasa cu el, deci inca 4 ani de stat impreuna.
Andras Ingrid - Nu prea am multe amintiri cu ea, dar a fost o fata foarte de treaba.
Breaz Alexandru - Unu dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut si inca ii am la ora actuala.Cu el am facut ce-a mai mare parte din prostii.Chair si acu in prezent ma mai intalnesc cu el la un fotbal sau un biliard si imi pare foarte, foarte rau ca nu mai sunt cu el in clasa.
Burcea Andrei - Gamerul clasei 8-a, care stiu ca s-a luat in gura cu profa de fizica si a luat un 3 "mare cat el".
Constantinescu Irina - si pe ea o stiu de la gradinita, pacat ca acu la liceu am luat-o pe cai diferite...Este o fata simpatica cei drept si mi-as dori sa ma mai intalnesc cu ea.
Dinu Lidia - Tare tipa....tot timpu vorbeam cu ea, si cand ziceam o prostie imi dadea o palma pe spate de ma inroseam.
Firica Eduard Constantin - El a fost motorul clasei.Fara el multe nu ar fi fost posibile...Tot timpul se stramba la ore si ne conducea pe toti catre fericire (adica faceam numai belele)
Georgescu Silvia - A luat un 9 la Sport in viata ei.....ce pot spune, o fata care invata super bine.
Gheoldea Daniel - M-am inteles si inca ma inteleg super bine cu el, pacat ca acum suntem la licee diferite.
Gombos Carina - Mi-a placut foarte mult de Carina, deoarece era o tipa de gasca cu simtul umorului, pe care tot timpul o certa doamna diriginta.
Jercea Sorina - pe ea o stiu din clasa I...a fost foarte de teraba si ma ajutat mereu cand am rugato.
Mohamed Nawal Elena - Nanaaaa....pe ea o stiu din gradinita si cu ea m-am inteles super bine.Nu pot enumera cate amintiri am cu ea din gradinita pana in clasa 8-a.
Petre Madalina - Tot timpul mergea cu Cristina Andrei pe oriunde.Au fost si inca sunt bune prietene.
Petre Marius Ioan - Panarama Clasei.El a fost, la fel ca si Alexandru Breaz unu dintre cei mai buni prieteni.Nu o sa uit cum in clasa a 3-a a pus Fanta la o floare ca el nu mai putea sa bea, dupa care eu i-am spus ca moare planta.El, mai prostanac pe atunci a luat farfuria de sub ghiveci si a baut apa de acolo =)))).Imi amintesc cum in clasa 3-a si a 4-a mergeam in fiecare zi al el, unde taicasu ne facea tot timpu pizza si temele pentru scoala, iar noi ne jucam pe calculator Need For Speed Hot Pusuit 3 (super joc pe atunc).Si tot timpul cand mergeam cu Alex si cu Ionut pe undeva, asta ( Ionut) facea tot timpul cate o prostie.
Rasty Dimitris - cel mai inalt si cel mai solid baiat din clasa.Joaca super bine basket si pot spune ca mi-a fost un foarte bun prieten.
Savu Sever -  El era cel ce experimenta tot timpul cate ceva.In ora tot taia cate o creta, rupea in creion, spargea o rezerva sau se juca pe PSP.
Seifert Walter - super omu..in fiecare ora i se lua telefonul pentru ca se juca pe el, da cei drept invata bine.
Spoiala Madalina - nu prea am multe amintiri cu ea, dar stiu ca odata a venit cu un aparat cu caseta cu 2 perechi de casti.
Stan Florentina - foarte buna prietena cu Lidia si a fost de treaba....tot timpu imi dadea cate ceva daca ii ceream.
Trica Stefan - de el se lua tot timpul diriga si imi aduc aminte la fotbal cand il luam in echipa..ce pase mai dadea...
Vasiloiu Andrei - tot timpul statea in banca cu Silvia si lua numai note de 9 si 10.
Vaduva Cristina - foarte serioasa, dar de treaba.
Valceanu Iulia - nu prea am vorbit cu ea, dar stiu ca am jucat odata biliard pe messenger unde ma batut de nu stiam de mine.
Visan Andrei - ca si Edy, el a fost capul nazbatiilor din clasa.Unde mergea Edy si cu el, mergeau si ceilalti baieti unde tot timpul faceam misto de cate o doamna sau un domn pe drum.
Voicu Nicoleta - ultima da nu cea din urma, poreclita de mine micutza...o stiu din clasa I.....tot timpu vorbeam cu ea si cum luam cate ceva ii dadeam si ei ca nah...poftea si ea ca tot omu....

9 comentarii:

  1. ma nu-i de ras...eu am scris din suflet, pt ca mi-am aduc aminte de cele mai frumoase momente petrecule alaturi de colegii astia...bag cv in el de liceu....oricu....ma bucur ca exista un site unde pot sa spun ce simt...astept si colegii sa vina cu pareri :D

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...pacat ca nu o sa mai fie niciodata asa frumos ca in generala :(((((.....mie chiar imi pare rau cand ma gandesc la toate fazele din 117....baa dak era sa scrii toate fazele cred ca nu iti ajungeau 3 luni de scris non-stop....fara misto:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. oricum...chiar imi pare rau cand ma gandesc ca a trecut asa repede generala....si ca nu o sa se mai intoarca niciodata :((

    RăspundețiȘtergere
  4. da stiu :(.....imi e asa un dor de clasa noastra si de toate tampeniile pe care le faceam......

    RăspundețiȘtergere
  5. si vorba ta.....putem scrie o carte cu Amintirile din 117 :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai frate. Serios. Facem un blog?! Numai c amintiri din generala?!

    RăspundețiȘtergere
  7. vedem....dak e sa facem ma ocup tot eu de el...?

    RăspundețiȘtergere