sâmbătă, 12 februarie 2011

Oficial, Scorpions Vine In Bucuresti



Numai vesti bune! Rock FM iti pregateste in vara asta, inca un concert tare: Scorpions, 9 iunie, Zone Arena.
Trupa Scorpions a confirmat prezenta la Bucuresti pe 9 iunie, in cadrul unui concert ce va avea loc la Zone Arena. Scorpions si-au anuntat retragerea glorioasa din randul greilor rockului printr-un turneu gigant “Get Your Sting And Blackout World Tour”,  inceput in 10 martie 2010 la Praga, turneu ce se va termina la sfarsitul anului 2012 ! 
Membrii Scorpions vor ajunge la Bucuresti cu doua zile inainte de concert, cu un avion privat din Budapesta, urmand ca la aeroport sa fie asteptati de 5 limuzine.
Biletele vor avea preturi de 128 lei in Gazon B, 190 lei in Gazon A, 265 lei in fata scenei, in sectorul Golden Circle si 350 lei la Tribuna si vor putea fi cumparate in perioada 10 - 13 februarie doar din Magazinul BILETOO.RO din Magazinul Unirea, iar de luni 14 februarie se vor putea gasi in toata reteaua magazinelor BILETOO.RO, respectiv Librariile Adevarul din toata tara, Magazinul Unirea, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro
Intrucat in cadrul acestui turneu trupa Scorpions isi ia adio de la fanii sai, lansam o campanie promotionala in primele 4 zile de vanzare a biletelor: In perioada 10-13 februarie vor fi puse in vanzare cate 500 de bilete la preturi promotionale, reduse cu 15%, in sectoarele Golden Circle si Gazon A. Aceste bilete reduse se vor putea cumpara DOAR de la magazinul BILETOO aflat la parterul Magazinului Unirea.

Un comentariu: